ΕΛ
Preset: Trading Over/Under

Preset: Trading Over/Under

2018-10-10
Σε αυτό το άρθρο θα σας μιλήσω για το στοίχημα για μια σείρα απο διάφορους αγώνες, για την επιλογή των καλύτερων στοιχημάτων της ημέρας, εκείνων που εκπληρώνουν τους περισσότερους παράγοντες και καθορίζουν την επιτυχία κάθε στρατηγικής, όπως και πώς να προσαρμοστείτε σε αυτό που συμβαίνει σε μια συγκεκριμένη στιγμή και να ποντάρετε υπέρ της "αναμενόμενης τάσης".

Υπάρχουν παίκτες που χρησιμοποιούν στο Search Engine τη στρατηγική μου για να ψάξουν για overs, με βάση παράγοντες που καθορίζουν την πραγματική πιθανότητα και την ικανότητα. Είναι σαφές ότι θα κάνετε πάντα καλύτερες επιλογές, όσο περισσότερους παράγοντες συνάθροισης συνθέτουν οι αγώνες σας.

Για παράδειγμα: Δεν είναι το ίδιο να στοιχηματίζετε στο Over2.5FT σε αγώνες όπου η μόνη σας προϋπόθεση αναζήτησης ήταν ότι ο προηγούμενος αγώνας ήταν Over2.5FT. Όμως, το στοίχημα για το Over σε έναν αγώνα στον οποίο οι 10 τελευταίοι αγώνες πληρούσαν τη συγκεκριμένη προϋπόθεση Over σε τουλάχιστον 6 ή περισσότερες φορές, υπάρχει σαφής τάση για να σημειωθεί ένα γκολ και στα δύο ημίχρονα και επιπλέον σε 4 περιπτώσεις τα γκολ που σημειώθηκαν να ήταν Over3.5.

Όπως λέω συνήθως, η δύναμη αυτού του εργαλείου δεν είναι να κάνετε ένα στοίχημα την ημέρα, είναι να διαφοροποιήτε ανάμεσα στα καλύτερα στοιχήματα της ημέρας, να ποντάρετε σε απλά με καλή διαχείριση του ποσού σας, να έχετε κάποιους παράγοντες προετοιμασίας και θα καταλήξετε να μελετάτε τα καλύτερα της ημέρας και να εστιάζετε μόνο σε αυτά (πιθανότατα και με περισσότερη αξία). Αλλά πρέπει επίσης να σέβεστε την τάση.

Αγαπώ τα overs, αλλά δεν έχει νόημα να το πιέζετε, αν σε μία μέρα τα μόνα πρωταθλήματα παίζουν είναι η ρωσική Πρέμιερ Λιγκ ή η Γαλλική Λιγκ 2 όπου τα γκολ συνήθως δεν αφθονούν, το ποντάρισμα των Overs μπορεί να είναι επικίνδυνο ... ή ίσως και όχι.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπολογίσεις την τάση, αλλάζει συνέχεια και συνήθως συνοδεύεται από το Νόμο του Μέρφι όπως όταν η απόδοση σε μια συγκεκριμένη τάση είναι πολύ χαμηλή για παράδειγμα υπάρχουν ομάδες με ένα καλό νικηφόρο σερί και η απόδοση τους για να κερδίσουν το παιχνίδι είναι 1.25, συνήθως φέρνουν ισοπαλία ή χάνουν το παιχνίδι. Δεν σας έχει συμβεί αυτό πολλές φορές;

Αλλά δεν πειράζει, αυτό είναι μόνο μικρές σταγόνες γάλακτος που ξεφεύγουν από το ποτήρι όταν προσπαθούν να το γεμίσουν, η πραγματικότητα δεν είναι ότι όλες οι ομάδες αλλάζουν τη νικήτρια τάση τους την ίδια ημέρα και γι 'αυτό είναι καλό να διαφοροποιηθούν σε πολλαπλά μεμονωμένα στοιχήματα  αν και εμείς κερδίζουμε με μικρότερη απόδοση σε σχέση με ενα παρολί. Αλλά φροντίζουμε την "μπανκα" μας, είναι πάντοτε καλύτερα να ποντάρουμε σε μεμονωμένα από ένα ενιαίο στοίχημα, σε περίπτωση που οποιοσδήποτε από αυτούς τους αγώνες είναι σταγόνες που ξεφεύγουν από το ποτήρι. Το σημαντικό είναι πάντα να γεμίζετε το ποτήρι γάλα ως την κορυφή με το μπουκάλι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να σας πω ότι δεν χρειάζεται να αναγκάσετε την αναμενόμενη τάση, αν ψάχνετε για μια τάση OVER και δεν βρίσκετε κανένα ή απλά βρείτε μερικούς αγώνες, θα πρέπει να εστιάσετε σε μια διαφορετική στρατηγική που αναζητά μια τάση Under, και αν επίσης δεν υπάρχουν παιχνίδια καλύτερα να το αποφύγετε, ίσως σε μια αλλή μέρα και οι δύο στρατηγικές να ισχύουν. Πρέπει να προσαρμόσουμε τη στρατηγική μας σε αυτό που συμβαίνει.

Θα γράψω εδώ τις παραμέτρους που χρησιμοποιώ για να επικεντρωθώ στην καθημερινή μου στρατηγική και ίσως οι παραμέτρους ή οι παράγοντες που χρησιμοποιητε εσείς είναι καλύτεροι.

Οι αγώνες που πληρούν τους περισσότερους παράγοντες προσαρμογής είναι οι ιδανικοί για κάθε στρατηγική.
 
Πρέπει επίσης να παρατηρήσουμε την τρέχουσα κατάσταση της φόρμας για τα τελευταία 10 παιχνίδια κάθε ομάδας, παρατηρώντας ότι το στοίχημα μας εκπληρώνεται τις περισσότερες φορές.

Trend Over:
Over1.5FT + 80%
Over2.5FT + 60%
Over3.5FT + 45%
Over1.5HT + 45%
BTTS ΝΑΙ + 60% (δεν χρειάζεται να είναι συνεχές)
Γκολ που σημειώθηκε και στα δύο ημίχρονα + 55%

Trend Over:
Υπό 3,5,5 + 80%
Under2.5FT + 60%
Υπό 1,5ft + 45%
Υπό 1,5 ΗΤ + 85%
BTTS NO + 60% (στην περίπτωση αυτή, είναι πολύ σημαντικό)
Γκολ που σημειώθηκε και στα δύο ημίχρονα NO + 55%

Είπα, αυτές είναι οι παράμετροί μου και άλλοι άνθρωποι μπορούν να έχουν άλλους οπως η Εντός Έδρας ομαδα να κερδίζει στο πρώτο ημίχρονο αντί για overs ... Αυτό που είναι σαφές είναι ότι οσο περισσότερους παράγοντες ενα παιχνίδι συγκεντρώνει, τόσο καλύτερα θα πάει για σας η στρατηγική και όλα τα στοιχήματα θα πάρουν τον δρόμο σας, γιατί να θυμάστε ότι μπορούμε να χασούμε έναν ή δύο αγώνες αλλά η δυναμικλη της στρατηγικής μας θα είναι να ποντάρουμε σε πολλούς αγώνες ακολουθώντας μια στρατηγική συνεχούς συσσώρευσης παραγόντων.


SUMAVERDES

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ !