ΕΛ
Preset: Value Near 2.00

Preset: Value Near 2.00

2018-10-09
H στρατηγική αναζήτησης για απόδοση 2 με το εργαλείο Search Engine (τιμή κοντά στο 2.00).
Πρόκειται να παρουσιάσουμε μία από τις πιο επιτυχημένες στρατηγικές του SUMAVERDES στο Telegram και έχει κάνει το λογισμικό μας πολύ γνωστό λόγω του υψηλού ποσοστού των συνεχών επιτυχιών. Πρόκειται για μια στρατηγική που στοχεύει στην διπλασιασμό της επένδυσής μας κάθε μέρα ψάχνοντας για στοιχήματα με πολύ μεγάλη πιθανότητα να συμβεί και με ΑΞΙΑ, που όταν συνδυαστούν, βγάζουν παρολί 2.00.

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου 2017 πονταρίστηκαν 51 στοιχήματα με αυτή τη στρατηγική και επαληθεύτηκαν τα 50.

Πρόκειται για μια στρατηγική που θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε πρωταθλήματα που τα Over εμφανίζονται πολύ και μόνο από τον 5ο γύρο έως τον 5ο γύρο πριν από το τέλος της σεζόν.

Ας αρχίσουμε:

Ανοίγουμε το εργαλείο Search Engine και η ιδέα είναι να αναζητήσουμε τα παιχνίδια με υψηλότερη τάση για Over2.5FT της ημέρας και σε αυτά τα παιχνίδια θα ποντάρουμε στο 0ver1.5FT ή Over0.5HT, για να το επιτύχουμε αυτό θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για Over3.5FT, Over2.5FT, Over1.5FT
Πρώτη απαίτηση, επιλέξτε ημέρες με πολλούς αγώνες στο Betpractice.
Δεν ισχύει για μέρες που παίζουν εθνικές ή play-off παιχνίδια.

Θα ψάξουμε για αγώνες με την υψηλότερη πραγματική πιθανότητα και αξία για τη συγκεκριμένη ημέρα.

 1. Στο Search Engine επιλέγουμε αγορές γκολ και ψάχνουμε για Over1.5HT (γκολ πρώτου ημιχρόνου πάνω από 1.5) με πραγματική πιθανότητα μεταξύ 40 και 100. Επιλέγουμε όλα τα πρωταθλήματα, μόνο για σήμερα.
 2. Με τις ίδιες παραμέτρους βλέπουμε στο "Δημοφιλείς αγορές" το Over3.5FT (Full Time Goals Over 3.5)
 3. Εξασφαλίζουμε να κάνουμε το ίδιο με το over2.5FT αλλά αυτή τη φορά με πραγματική πιθανότητα μεταξύ 55-80.
 4. Λαμβάνουμε τα αποτελέσματα και τα στοιχίζουμε με την στήλη πραγματικών πιθανοτήτων.
 5. Επιλέγουμε τα καλύτερα 5 ή 6 ως ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ.
 6. Τώρα κάνουμε μια αναζήτηση για Over0.5HT με την πραγματική πιθανότητα μεταξύ 80-100. Τα ταξινομούμε με βάση τη στήλη πιθανοτήτων και ελέγξτε αν στις καλύτερες τιμές είναι τα αγαπημένα μας, αν όχι, προσθέτουμε περισσότερα στα αγαπημένα. Επιλέγω συνήθως τα καλύτερα 5.
 7. Είναι ώρα να το αναλύσουμε λίγο περισσότερο και γι 'αυτό κάνουμε μια τελευταία αναζήτηση για Οver1.5FT με πιθανότητα μεταξύ 80-100.
 8. Μεταξύ των καλύτερων, επιβεβαιώνουμε ότι είναι επίσης τα καλύτερα για τα Over 3.5, Over1.5HT και Over2.5FT, έτσι ώστε να ικανοποιούνται τουλάχιστον δύο από τις παραπάνω απαιτήσεις.
 9. Όταν έχουμε όλους τους αγώνες στη λίστα για Over1.5FT με τάση για Over2.5FT και Over3.5FT, κάνουμε κλικ στην πιθανότητα για να ελέγξουμε το δείγμα δεδομένων.
 10. Ελέγουμε ότι το δείγμα δεδομένων είναι ευρύ με πάνω από 100 παιχνίδια.
 11.  Ελέγχουμε ότι καμία ομάδα δεν είναι "πρωτάρα" στο πρωτάθλημα, απορρίπτουμε δηλαδή οποιεσδήποτε ομάδες που έχουν παίξει μόνο 3 ή 4 φορές και μένουμε με ομάδες που έχουν παίξει περίπου 20 ή και περισσότερες.
 12. Και τέλος ελέγχουμε την φόρμα, γι 'αυτό πατάμε το συνολικό αριθμό των παιχνιδιών του δείγματος δεδομένων, πηγαίνουμε κατευθείαν στο τρέχον έτος και βεβαιωνόμαστε ότι από τα τελευταία 10 παιχνίδια τουλάχιστον τα 7 έχουν τελειώσει με Over1.5FT.
 13. Πλέον οι καλύτεροι αγώνες είναι αυτοί που έχουν απομείνει, για να στοιχηματίσουμε στο Over1.5FT και να τους συνδυάσουμε μέχρι να φτάσουμε σε απόδοση 2.00 ή ελαφρώς υψηλότερη.
 14. Μεταξύ αυτών που απομένουν, οι αγώνες με την υψηλότερη πιθανότητα και VALUE θα είναι οι καλύτεροι.
 15. Μόλις συνδεθείτε στον bookmaker σας, κάντε ένα στοίχημα σε συνδυασμό με το ποντάρισμα που σας ταιριάζει περισσότερο, αρκεί να μην υπερβαίνει το 10% της συνολικού ποσού σας.

Ένα τέχνασμα για εξοικονόμηση χρόνου είναι η αναζήτηση με όλες τις αγορές ενεργοποιημενές ταυτόχρονα επιλέγοντας την πιθανότητα αγοράς χαμηλότερης αξίας και όταν εμφανίζονται όλα τα αποτελέσματα, τα ταξινομούμε με το όνομα της πρώτης ομάδας. Εκείνα τα παιχνίδια που επαναλαμβάνονται συχνότερα σε πολλές αγορές Over θα είναι αυτά που τείνουν στην τάση για Over.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ !