ΕΛ
Preset: Double Value (DV)

Preset: Double Value (DV)

2018-10-09
Ως οπαδός των αθλητικών στοιχημάτων, προσπαθώ πάντα να βρω νέους τρόπους για να είμαι κερδοφόρος στις επενδύσεις μου. Αυτή η νοοτροπία με καθοδηγεί, πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικα;, να διερευνω και να προσπαθω να βρω νέες στρατηγικές που όχι μόνο μου παρέχουν οφέλη, αλλά και να προσαρμοσμένες στον τρόπο με τον οποίο στοιχηματίζω.

Σήμερα σας παρουσιάζω μια νέα στρατηγική με την οποία προσωπικά ερωτεύτηκα. Ονομάζεται Double Value (DV).

Προκειμένου να εφαρμοστεί σωστά, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσω το λογισμικό στατιστικής ανάλυσης που χρησιμοποιώ κάθε μέρα: το Betpractice. Αν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη, εδώ υπάρχει ένας σύνδεσμος με όλες τις πληροφορίες. Ο λόγος είναι ότι αυτό το λογισμικό μας δίνει μια παράμετρο που ονομάζεται Real Odds, η οποία είναι το αποτέλεσμα της ανάλυσης των εντός ομάδων ως εντός μόνο, της εκτός έδρας ως εκτός, καθώς και οι αγώνες μεταξύ των δύο κατά τη διάρκεια των τελευταίων σεζόν. Η παραπάνω δήλωση μας παρέχει ένα θεωρητικό ποσοστό επιτυχίας για ένα συγκεκριμένο στοίχημα. Με αυτό ως δεδομένο πλεον, συνεχίζουμε στην καρδιά του άρθρου: την ίδια την στρατηγική.
 
Η ιδέα 
Χάρη στο Betpractice, δεν είναι δύσκολο να βρείτε στοιχήματα με αξία. Αυτά είναι εκείνα με υψηλότερες πιθανότητες στη στοιχηματική εταιρεία από ό, τι δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία.

Η ιδέα του DV είναι να ψάξει για δύο στοιχήματα με ελάχιστη αξία 10% και μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας για να τα συνδυάσει αργότερα. Πιο συγκεκριμένα, 80% επάνω. Για να τα βρούμε, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ανοίξουμε το Betpractice, να μεταβούμε στο εργαλείο "Search" και να πραγματοποιήσουμε την αναζήτηση της ημέρας.

  
Οι επιλεγμένες αγορές στο Search είναι όλες οι αγορές "Δημοφιλείς" και "Goal".
Για να έχετε ένα γραφικό παράδειγμα, εδώ είναι μια εικόνα των πιθανών παιχνιδιών για DV στις 15/4/18:Όπως μπορείτε να δείτε, θεωρητικά όλα αυτά τα γεγονότα πληρούν όλα τα παραπάνω. Αρκετά ετσι;
Μόλις έχουμε αυτόν τον αρχικό κατάλογο με τα παιχνίδια στην κατοχή μας, πρέπει να εφαρμόσουμε ένα δεύτερο φίλτρο για να ενισχύσουμε την επιλογή μας λίγο περισσότερο. Θα εξετάσουμε μόνο τους αγώνες για DV που, εκτός από όλα τα παραπάνω, συμφωνούν με τις ακόλουθες παραμέτρους:
Ελάχιστο ιστορικό παιχνιδιών: 50
Ελάχιστη αξία για αυτή τη σεζόν 5% (χρησιμοποιώντας τον Odds Compiler)
Εάν η σεζόν δεν έχει ακόμη τουλάχιστον 10 παιχνίδια για σύγκριση, πρέπει να ελέγξουμε χειροκίνητα τα τελευταία 5 για κάθε ομάδα.

Τα παραπάνω θα ενισχύσουν την επιλογή μας, αλλά δεν έχουμε ακόμη τελειώσει. Προκειμένου αυτή η στρατηγική να έχει μακροπρόθεσμες προοπτικές, πρέπει να ανταποκρίνεται σε κάποιες άλλες απαιτήσεις.
 
Η μαθηματική άποψη
Λαμβάνοντας δύο στοιχήματα με ελάχιστη τιμή 10% και συνδυάζοντάς τα, η αξία του ίδιου του συνδυασμού θα αυξηθεί επίσης. Πάρτε αυτά τα δύο παιχνίδια ως παράδειγμα:Σύμφωνα με τα Real Odds του BetPractice, και τα δύο στοιχήματα έχουν αποδόσεις 1.13 και 1.24 αντίστοιχα. Συνδυάζοντας τα, οι πιθανότητες πολλαπλασιάζονται, οπότε το τελικό μονό (σύμφωνα με τα Real Odds) θα είναι 1.13 * 1.24 = 1.4012. Σύμφωνα με το Betpractice, ο συνδυασμός αυτός έχει πιθανότητα επιτυχίας 71,3%.

Ωστόσο, εάν κάνουμε τώρα την ίδια αριθμητική λειτουργία σε ένα bookmaker (οι αποδόσεις της Betfair.com εμφανίζονται στην εικόνα), το αποτέλεσμα θα είναι:

1,45 * 1,58 = 2,291 = 43,6% πιθανότητα επιτυχίας

Η διαφορά είναι αξιοσημείωτη. Εάν κοιτάξετε την προηγούμενη εικόνα, τα δύο στοιχήματα είχαν αξία 28,3% και 27,4%. Ωστόσο, ο συνδυασμός μας έχει αξία 63,5%.

Είναι αυτή η διαφορά μεταξύ της πιθανότητας επιτυχίας σύμφωνα με τα Real Odds και της Betfair όπου βρίσκεται το ποσοστό του κέρδους μας.

Η κερδοφορία μας έγκειται στη διαφορά μεταξύ της πιθανότητας επιτυχίας των Real Odds και των αποδόσεων των bookmaker.

Προκειμένου το DV να έχει πάντοτε μια ελάχιστη εγγυημένη αξία, πρέπει πάντα να συμμορφώνεται (όταν συνδυάζεται) με τα ακόλουθα:
Ελάχιστο ποσοστό (%) στα Real Odds: 70%
Η ελάχιστη απόδοση στοιχήματος του bookmaker: 1,70

Αυτό εξασφαλίζει πάντα μια αξία τουλάχιστον 10% από τον τελικό συνδυασμό. Επομένως, όλα τα ζευγάρια στοιχημάτων δεν θα είναι συμβατά, αφού αν δεν φτάσουν το ποσοστό επιτυχίας 70% ή το 1,70 στον bookmaker, δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην επιλογή.


Διαχείριση ποσού στοιχηματισμού
Με όλους τους κανόνες επιλογής να έχουν ήδη εξηγηθεί, είναι καιρός να προχωρήσουμε στη διαχείριση των στοιχημάτων, που σημαίνει πόσα θα επενδύσουμε σε κάθε στοίχημα. Θα χρησιμοποιήσουμε (ή μάλλον θα προσαρμόσουμε) έναν μαθηματικό τύπο. Ο τύπος εμφανίζεται και εξηγείται στο ακόλουθο άρθρο (στα αγγλικά):
The Science of Calculating Winning and Losing Streaks


Εδώ δηλώνεται ότι η μέγιστη σειρά επιτυχιών ή αποτυχιών που αναμένονται υπολογίζεται με βάση τον ακόλουθο τύπο:

abs (ln (τιμή1) / ln (τιμή2))


Όπου η τιμή1 είναι το δείγμα των αγώνων που αναμένουμε να έχουμε σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο και η τιμή2 είναι η αναμενόμενη πιθανότητα αποτυχίας μας.

Υποθέτοντας ότι πρόκειται να έχουμε κατά μέσο όρο 30 στοιχήματα το μήνα (ο οποίος είναι ο αριθμός που έχω υπολογίσει περίπου), η αξία μας θα είναι 420, ο αριθμός δηλαδή των αναμενόμενων πονταρισμάτων σε ένα χρόνο. Το μέγεθος της αξίας2 είναι ήδη γνωστό, καθώς η στρατηγική μας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε το ελάχιστο ποσοστό επιτυχίας να είναι 70%.

Ο τύπος θα είναι σε τέτοια μορφή:

abs (ln (360) / ln (0,3)) = 4,888

Με τη στρογγυλοποίηση, η μέγιστη σειρά αποδόσεων είναι 5 κόκκινα στη σειρά. Ως εκ τούτου, θα μπορούσαμε να διαιρέσουμε το συνολικό ποσό μας σε 6 μέρη και, θεωρητικά, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να μείνουμε χωρίς λεφτά στην άκρη.
Για παράδειγμα, αν είχατε € 1000 , θα μπορούσατε να τοποθετήσετε ένα σταθερό ποσό των € 166 και σύμφωνα με τον προηγούμενο τύπο δεν θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να εξαντλήσετε χρήματα.

Ωστόσο, δεν μπορούμε ποτέ να λάβουμε τίποτα ως δεδομένο και πρέπει πάντα να καλύψουμε τον εαυτό μας ενάντια σε μια πιθανή (αν και όπως είδαμε, απίθανη) σειρά διαδοχικών αποτυχιών. Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό, έχουμε λάβει δύο μέτρα:
Χρησιμοποιούμε ένα ποσοστό του συνολικού ποσού μας αντί για ένα σταθερό χρηματικό ποσό.
Αυτό το ποσοστό θα είναι 100/6, δεδομένου ότι δεν πρέπει ποτέ να περιμένουμε περισσότερες από 5 αποτυχίες στη σειρά. Ως εκ τούτου, το ποσό στοιχηματισμού μας θα είναι 16% ανά παιχνίδι, το οποίο κόβει τη διαίρεση αυτή. Για να είμαστε ακριβείς, εάν κατά τη διάρκεια μιας ημέρας χάνουμε τις προβλέψεις μας, την επόμενη μέρα θα επιστρέψουμε με το 16% αυτών που έχουμε σήμερα. Αυτό καθιστά λιγότερο πιθανό να χάσουμε από μια χαμένη σειρά αγώνων.

Για να θέσουμε ένα δεύτερο μέτρο ασφάλειας, θα διαιρέσουμε τον προηγούμενο αριθμό στο μισό. Αυτό σημαίνει ότι η τελική επένδυσή μας θα είναι 8% των κεφαλαίων μας, και όχι 16, για να ελαχιστοποιήσουμε ακόμη περισσότερο, αν είναι δυνατή μια τέτοια σειρά αποτυχιών.

Με τη διαχείριση του ποσού, όλα είναι περισσότερο από έτοιμα για εσάς (με συνδρομή στο Betpractice) και μπορείτε να ξεκινήσέτε τη λειτουργία της στρατηγικής σας.

Στον επόμενο σύνδεσμο θα βρείτε ένα ημερολόγιο στοιχημάτων το οποίο προσωπικά θα κρατήσω με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και θα ξεκινήσω, με ένα πολύ μικρό αρχικό bankroll, των € 200.

Ημερολόγιο DV


Ελπίζω να σας αρέσει!
LePicks

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ !