ΕΛ

Virtual Bet

0000-00-00
Μία από τις πιο καινοτόμες λειτουργίες του Betpractice Studio PRO είναι η δυνατότητα τοποθέτησης εικονικών στοιχημάτων χωρίς κίνδυνο πραγματικών χρημάτων και παρακολούθηση των στοιχημάτων σε ένα ημερολόγιο που ονομάζεται VirtualBet.


 
Κάθε φορά που βρίσκουμε το σύμβολο "+" στο Studio Pro σε λευκό χρώμα με μπλε φόντο, σημαίνει ότι μπορούμε να προσθέσουμε αυτό το στοίχημα στο betslip και από το betslip στη συνέχεια μπορούμε να το στείλουμε σε οποιοδήποτε από τις διαθέσιμες εταιρείες στοιχημάτων (εκτός Bet365) και το VirtualBet , τόσο ως μεμονομένο στοίχημα είτε ως πολλαπλό. Υπάρχει όμως ένας μόνο περιορισμός: Τα στοιχήματα δεν μπορούν να προστεθούν στο VirtualBet μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες από την έναρξη του παιχνιδιού.


 
Όταν πατήσετε στο "Ιστορικό στοιχημάτων" (2), θα έχουμε πρόσβαση στο ημερολόγιο του VirtualBet όπου μπορούμε να δούμε όλα τα κερδισμένα και χαμένα στοιχήματα μαζί με το κέρδος, την απόδοση και το ποσοστό επιτυχίας όλων των εικονικών στοιχημάτων ή μερικά από αυτά επιλέγοντας το φίλτρο με τις επιθυμητές ημερομηνίες της μελέτης.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ !