ΕΛ

Betpractice Back-Testing Κοινότητα

2018-02-08
Αναζητήστε τα Shared Systems για να βρείτε και να αντιγράψετε ένα κερδοφόρο σύστημα και θα αρχίσετε να παίρνετε επιλογές για αυτό, μόλις ένα παιχνίδι ταιριάζει με το σύστημά σας. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να επωφεληθείτε από την έρευνα και τη γνώση άλλων μελών της κοινότητας του Betpractice.

Δοκιμάστε τη στρατηγική σας βασιζομενοι στα ιστορικά δεδομένα για να εξασφαλίσετε τη βιωσιμότητά της προτού να διακινδυνεύσετε οποιοδήποτε πραγματικό χρηματικό ποσό. Μπορείτε να προσομοιώσετε τη στρατηγική ποδοσφαίρου σε μια κατάλληλη χρονική περίοδο και να αναλύσετε τα αποτελέσματα για τα επίπεδα κερδοφορίας και κινδύνου.

Με το εύκολο στη χρήση interface μας, μπορείτε να προσαρμόσετε γρήγορα το χαρτοφυλάκιό σας στο στυλ στοιχημάτων σας. Ρυθμίστε τα συστήματά σας και θα λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις για τους τρέχοντες αγώνες που ταιριάζουν σε αυτά.

Δημιουργήστε εύκολα το δικό σας χαρτοφυλάκιο συστημάτων που ταιριάζει στο στυλ σας και ακολουθήστε όσα συστήματα θέλετε. 

Θα βρείτε συστήματα για
  • Market: 15 στοιχηματικές αγορές,
  • Bookmakers: 4 bookmakers (betfair back, betfair lay, Bet365, Pinnacle)
  • με βάση τα πρωταθλήματα
  • με βάση τις ομάδες
Η μοναδική κοινότητα Back-Testing στην οποία μπορείτε να βρείτε συστήματα για το Lay στη betfair.

Όλα τα συστήματα μπορείτε να
  • είτε να τα δείτε απλά, επιλέγοντας το κουμπί Load
  • είτε να τα τοποθετήσετε στο δικό σας χαρτοφυλάκιο, επιλέγοντας το κουμπί CloneΧρησιμοποιήστε, τροποποιήστε, ελέγξτε και μοιραστείτε. Το μυστικό είναι στη γνώση σας. Σας δίνουμε μόνο τα εργαλεία.


 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ !