ΕΛ

Αντίθετο Στοίχημα

0000-00-00

Με το "Αντίθετο Στοίχημα" οι χρήστες του Bet Practice Studio είναι σε θέση να βρουν τα πιο δημοφιλή στοιχήματα με υψηλή αξία (Value Odds) που παράγουν θετική απόδοση επένδυσης (ROI).

Λάβετε υπόψη ότι το "Αντίθετο Στοίχημα" δεν είναι συμβουλή ή μια πρόβλεψη ενός τελικού αποτελέσματος. Η λογική είναι απλή: με βάση τις "πραγματικές αποδόσεις" (real odds), το στατιστικά φαβορί στοίχημα της αγοράς είναι διαφορετικό από αυτό που προσφέρουν οι bookmakers.

Το "Αντίθετο Στοίχημα" ισχύει σε οποιαδήποτε αγορά στοιχημάτων και ειδικότερα ισχύει στις αγορές εκείνες με δυο πιθανά αποτελέσματα (αγορές Over / Under, BTTS κ.λπ.). Το "Αντίθετο Στοίχημα" ισχύει επίσης και στις Αποδόσεις Αγώνα, Αποδόσεις HTime, HTime / FTime όπου το αγαπημένο, με βάση τα καθαρά στατιστικά στοιχεία, είναι διαφορετικό από την προσφορά των bookmakers (π.χ. Draw ή την ομάδα Away).

Το "Αντίθετο Στοίχημα" μπορεί να αποφέρει ένα καλό κερδοφόρο αποτέλεσμα και βασίζεται κυρίως στην ψυχολογία. Επιπλέον, πρέπει να έχετε αρκετά καλή γνώση του ποδοσφαίρου και να μελετήσετε σε βάθος τον συγκεκριμένο αγώνα. Το ευρύ κοινό προτιμάει να στοιχηματίζει τα αγαπημένα και τα "overs" και τα μέσα  ενημέρωσης, τα οποία υπερ τονίζουν εκείνες τις ομάδες ομάδες που σκοράρουν πολλούς γκολ ή πετυχαίνουνε πολλές νίκες, ενθαρρύνουνε περαιτέρω αυτή την ανθρώπινη τάση. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή το κοινό μελετά τα παιχνίδια δεν τους κάνει αυτόματα και γνώστες. Οι bookmakers το γνωρίζουνε πολύ καλά αυτό και προσαρμόζουνε τις αποδόσεις τους ανάλογα.

Για έναν παίκτη, είναι πολύ δύσκολο να βρεί τα συγκεκριμένα στοιχήματα μέσω ενός κουπονιού ποδοσφαίρου και να ποντάρει σε αυτά τα στοιχήματα, του είναι ακόμα πιο δύσκολο. Εάν ήταν εύκολο, ο καθένας θα το έκανε και οι bookmakers θα ήταν εκτός αγοράς. Τα στοιχήματα επίσης που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή από το κοινό, θα μεταβάλλουνε επίσης ανάλογα τις αποδόσεις κατά μισή ή περισσότερες μονάδες, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία σε αυτούς που "στοιχηματίζουν το αντίθετο".

Ένας έξυπνος παίκτης πρέπει να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο μαζί με τα αναμφισβήτητα στατιστικά στοιχεία που παρέχει το στούντιο μας. Η στρατηγική στοιχημάτων μας απέναντι στα στοιχήματα είναι ως εξής:

Από το πρόγραμμα System Hunter, επέλεξε εκείνα τα πρωταθλήματα ή εκείνες τις ομάδες που θέλεις, να βάλεις στο σύστημα σου. Στη συνέχεια επέλεξε την αγορά που θέλεις, το εύρος των αποδόσεων για τη συγκεκριμένη αγορά του bookmaker στον οποίο θέλεις να τοποθετήσεις τα στοιχήματα σου και έχεις ενεργό λογαριασμό, και στο τέλος επέλεξε το φίλτρο Additional SystemsΑπό το μενού που θα ανοίξει, επιλέξτε την Επιλόγή : Betting the Opposite και στη συνέχεια επιλέξτε YES.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ !