ΕΛ

Εξαίρεση Ομάδων Από Σύστημα

2017-10-16
Αποκλεισμός - Εξαίρεση ομάδων σε περίπτωση λειτουργίας League Mode

στο System Hunter, όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία League Mode, μπορείτε να επιλέξετε οποιεσδήποτε ομάδες για να τις απομακρύνετε από το σύστημα στοιχημάτων. Στην περίπτωση αυτή το σύστημα θα βασίζεται στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Μια ομάδα μπορεί να αποκλειστεί/εξαιρεθεί από ένα πρωτάθλημα με τρεις επιλογές όπως:

Γηπεδούχος: μόνο παιχνίδια γηπεδούχου
Φιλοξενούμενος: μόνο εκτός έδρας παιχνίδια
Όλα: τόσο σαν γηπεδούχος όσο και στά εκτός έδρας παιχνίδια

Μενού για αποκλεισμό/εξαίρεση ομάδων. Στο παρακάτω παράδειγμα, αποκλείσαμε τη Middlesbrough και τη Crystal Palace από το σύστημα στοιχημάτων, και οι δύο ομάδες έπαιζαν ως Home and Away.

Στο δεξιό τμήμα της οθόνης, υπάρχει ο πίνακας όπου δείχνει το Yield (κέρδος) του συστήματος της συγκεκριμένης αγοράς, όπου το κέρδος υπολογίζεται με βάση τις υπόλοιπες ομάδες της συγκεκριμένης λίγκας. 


 
Αποκλεισμός - Εξαίρεση ομάδων σε περίπτωση λειτουργίας Team Mode

Όταν βρίσκεστε σε λειτουργία Team Mode, εφόσων έχετε επιλέξει τις ομάδες που σας ενδιαφέρουνε, στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε εκείνες τις ομάδες για να τις αποκλείσετε/εξαιρεσετε από το σύστημα στοιχημάτων. Στο παρακάτω παράδειγμα αποκλείσαμε τα παιχνίδια της Chelsea που έπαιξε με τη Watford και τη Hull City.

Βρίσκεται στα δεξιά ένας πίνακας που δείχνει την απόδοση της αγοράς του συστήματος που δημιουργείται από τα παιχνίδια της επιλεγμένης ομάδας. Π.χ. στο παρακάνω παράδειγμα, δείχνει την απόδοση και την επιτυχία για την αγορά του συστήματος που παράγεται αποκλειστικά από τα παιχνίδια της Τσέλσι.

 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ !